VGYKE felhívások!

Kedves Szülők, és Partnereink!

Zuglóban 10-12 fő látássérült fiatal számára nappali felügyeletet biztosító intézményt tervezünk beindítani két év előkészítő és igényfelmérő munka után, melyhez megkezdtük adománygyűjtő kampányunkat.

Kérjük mindenki segítségét, hogy lehetősége szerint támogassa célkitűzésünket, hogy az intézményt mielőbb felújíthassuk és átadhassuk rendeltetésszerű használatba. A felújítás során nem csak pénzbeli segítséget várunk, hanem olyan önkéntesek, vállalkozók felajánlását, akik kétkezi munkájukkal tudnának hozzájárulni a felújítási munkálatokhoz (festés-mázolás, parkettázás). Bízunk benne, hogy ez a nemes ügy sokakat megmozgat és összefogással mielőbb beindulhat a VGYKE nappali foglalkoztatója.
Az intézmény működtetéséhez szükséges állami normatívával már rendelkezik egyesületünk, azonban a felújítási munkálatok még előttünk állnak.

Köszönettel:
Fodor Ágnes elnök

Kedves Szülők!

A VGYKE nyáron is nagy szeretettel várja a látássérült fiatalokat tagjai sorába.
A tagsági jogviszony létesítése folyamatos, a tagdíj befizetése személyesen és banki átutalással vagy csekken is intézhető.
A 14 év alatti gyermekeknek kedvezményes 600 Ft az éves tagdíj.

A VGYKE az MVGYOSZ legnagyobb látássérülteket tömörítő egyesületeként számos szolgáltatást nyújt, melyekről részleteket a honlapon olvashatnak.

Biztos van olyan könyv, amit nyáron szívesen meghallgatna gyermeke az online Hangoskönyvtárban. A “Távszem” szolgáltatás is folyamatosan elérhető, és okoseszköz-oktatáson is részt tud venni akár egy online kurzus erejéig. Ez csak néhány szolgáltatás amit figyelmébe ajánlunk, ha belép egyesületünkhöz.
A fényképes arcképes igazolvány számos további kedvezményt biztosít, mely egy kirándulás, egy állatkerti program esetén hasznos lesz a nyár folyamán.
A VGYKE kerületi klubjai Budapesten folyamatosan nyáron is szerveznek színes programokat, kirándulásokat, ami miatt érdemes tagságot létesíteni és csatlakozni közösségünkhöz.

A VGYKE ügyfélszolgálata, kollégái elérhetők telefonon és e-mailben:
ugyfel@vgyke.com
06-1-384-55-41 vagy 06-70-387-52-67
Cím: 1141. Budapest Szugló u. 81. I. emelet.

Kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal, bátran keressenek elérhetőségeinken bennünket! Találjon látássérült gyermeke is közösségre, barátokra és segítő szakemberekre!

A nyárra jó pihenést és egészséget kívánva üdvözlettel:

Fodor Ágnes
VGYKE elnök

Kérjük, 2022-ben is segítse a Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesületének munkáját adója 1%-ának felajánlásával!
Adószámunk: 18185030-1-42
Bankszámlaszámunk: 10409015-90147559

Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.