Aktuális információk

Beiratkozás a 2022/23-as tanévre

 Utoljára módosítva: 2022 június 8.

A tanév rendjéről szóló 20/2021. (VI. 8.) EMMI rendelet alapján a 2022/2023. tanévre vonatkozóan a középfokú intézményekbe történő beiratkozás időpontja: 2022. június 22-24.

A szülők vagy más törvényes képviselők a középfokú intézmények honlapján tájékozódhatnak a pontos időpontról, feltételekről, lehetőségekről. Tájékoztatónkat innen töltheti le.

A nevelési-oktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról szóló 20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet 45/A. §-a leírja, hogy a középfokú iskolába történő beiratkozáskor be kell mutatni a személyazonosító igazolványt, valamint az általános iskolai tanulmányok befejezését igazoló bizonyítványt.

A rendeletben meghatározottak alapján a középfokú intézménybe történő beiratkozáskor az iskolában a személyes megjelenés kötelező, azonban a szülőknek vagy más törvényes képviselőknek lehetőségük van a beiratkozáshoz szükséges adatok előzetes, online beküldésére a KRÉTA rendszeren keresztül. Ehhez nyújt segítséget ez a pdf dokumentum.

Beiratkozási felhívás

 Utoljára módosítva: 2021 április 11.

A 2021/2022-es tanévre történő beiratkozással kapcsolatos felhívásról és előírásokról ebben a dokumentumban tájékozódhat, a beiratkozó gyermek körzetes iskolájának kikeresését biztosító eKRÉTA felület pedig ezen a linken érhető el.

Adatkezelési tájékoztató és útmutató

 Utoljára módosítva: 2020 április 9.

A digitális munkarend adatkezelési szempontjaival kapcsolatos tájékoztató és útmutató az alábbi listából letölthető:

Rendkívüli felhívás!

 Utoljára módosítva: 2020 március 14.

Kedves Szülők!

A Kormány kiadott utasításai alapján intézményünkben is új munkarendet kell bevezetnünk.

Az új munkarend értelmében TILOS a köznevelési intézmények oktatási célú látogatása.

Pedagógusaink a tananyag kijelöléséről, a tanulási folyamat ellenőrzéséről és támogatásáról online vagy egyéb személyes találkozást nem igénylő formában gondoskodnak. Ennek formájáról a szülőket néhány napon belül értesítjük.

Kérjük a kedves szülőket, hogy gyermekeiket a fentiek értelmében tartsák otthon!

Amennyiben ez nem megoldható, rendkívül indokolt esetben az óvodások és a tanulók napközbeni felügyeletét tankerületi szinten megszervezzük. Ezen igényüket jelezzék kérem az intézményegységek vezetőinek.

Somorjai Ágnes
igazgató

e-KRÉTA

 Utoljára módosítva: 2020 március 17.

e-KRÉTA Iskolai Alaprendszer logo

Iskolánk a 2018/2019-es tanévtől kezdődően bevezette az e-KRÉTA elektronikus naplórendszert. Egyre több funkciót üzemelünk be, így a szülők az e-KRÉTA e-Ügyintézés segítségével már az iskolánkba történő beiratkozást is elektronikusan intézhetik, a 2019/2020-as tanévtől kezdve pedig az e-ellenőrző funkció is elérhetővé vált.

Az e-KRÉTA bejelentkezéshez, a Tudásbázishoz és egyéb oldalakhoz szükséges linkek a jövőben a főmenü e-KRÉTA menüpontjában találhatók meg.

Ebédbefizetés

 Utoljára módosítva: 2024 május 3.

Figyelem! megváltozott az időpont!
Ebédbefizetés JÚNIUS hónapra (15 nap): 2024 május 10., péntek, 12:00h-14:00h között.

Étlapok

 Utoljára módosítva: 2024 május 28.

Az alábbi listában időrendben visszafelé megtalálhatják az étlapokat Microsoft Word DOCX és Adobe PDF formátumban. Az aktuális étlap a jobboldali oldalsáv Étlapok szakaszában is elérhető.

2023/2024-es tanév

Jó étvágyat kívánunk minden kedves kollégának és tanulónak!

Ebédbefizetéssel kapcsolatos információk

 Utoljára módosítva: 2024 május 20.

2023 szeptember 1-től egy külső szervezet (ÉSZGSZ) alkalmazottja végzi az ebédbefizetések körüli teendőket ugyanúgy, ahogyan ezt évek óta más iskolákban teszi. A gazdasági ügyintéző adatai és elérhetőségei a következők:

Étkezési nyomtatványok a 2024-25-ös tanévre

2024-2025-ös tanév étkezés-megrendelésére vonatkozó információk:

Az étkezés megrendeléséhez szükséges adatlapokat legkésőbb május 30-ig szkennelve, vagy telefonnal lefotózva, e-mailben kérem eljuttatni a vakokiskolaja.etkezes@gmail.com címre.
Az e-mail Tárgyában kérem feltüntetni az étkező nevét és osztályát! Új tanuló esetében a Tárgy mezőben azt is fel kell tüntetni, hogy a gyermek új beiratkozó az intézményben, pl.: „Gipsz Jakab, 9sza, új tanuló”!

Az adatlapok kitöltésénél és fotózásánál kérem, ügyeljenek az olvashatóságra, valamint elküldés előtt ellenőrizzék, hogy minden adat megfelelően kitöltésre került-e!

A nyomtatványok kitöltéséhez némi segítség:

ÉSZGSZ Igénylőlap: ezt a nyomtatványt minden étkezőnek ki kell tölteni.
6-os számú melléklet (csak óvodásoknak): abban az esetben kell kitölteni, ha az étkező kedvezményes, vagy ingyenes étkezésre jogosult (nagycsaládos, tartós beteg, rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény, nevelésbe vett). Ebben az esetben tartósbeteg-igazolás, rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény határozatát, nevelésbe vételi határozatot csatolni kell (nagycsaládos kedvezmény igénybevételéhez nincsen szükség igazolásra).
8-as számú melléklet (csak iskolásoknak): abban az esetben kell kitölteni, ha az étkező kedvezményes, vagy ingyenes étkezésre jogosult (nagycsaládos, tartós beteg, rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény, nevelésbe vett). Ebben az esetben tartósbeteg-igazolás, rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény határozatát, nevelésbe vételi határozatot csatolni kell (nagycsaládos kedvezmény igénybevételéhez nincsen szükség igazolásra).
9-es számú melléklet: csak a nevelésbe vett gyermek részére kell kitölteni (gyámhivatali határozatban szereplő kijelölt gondozási hely igazgatója általi pecséttel és aláírással ellátva minden szükséges nyomtatványt).

A MULTISCHOOL étkezési befizető felület

 Az étkezést a szülők és intézményi dolgozók önállóan tudják megrendelni az étkeztetési szolgáltató MULTISCHOOL programján keresztül, vagyis szeptemberben már nem fog érkezni e-mailben átutalásos számla. A jövőben kizárólag az tud étkezést rendelni a programon keresztül, akinek a 2023/2024-es tanévre van érvényes étkezési adatlapja leadva. Aki még nem adta le, az a vakokiskolaja.etkezes@gmail.com címre küldje el.

A szülői felület elérhetősége: https://eszgsz.multischool.hu/Account/Login
A regisztrációhoz szükséges kód: 67E6BE902809

Az étkezés megrendelésének menete a következő:

 1. Regisztráció után a rendszer küld az önök által megadott e-mail címre egy visszaigazoló e-mailt.
 2. Ezután a programba belépve a „Befizetés” fül alatt találják a gyermek nevét.
 3. A gyermek nevére kattintva, a program kiadja azokat az étkezési napokat, amelyekre étkezést tudnak rendelni. A napokat nem
  kell külön kijelölni, a program automatikusan jelöli az összes befizethető napot.
 4. A „Tovább” gombra kattintva a program automatikusan átirányítja
  önöket az OTP SimplePay felületére, ahol azonnal online, bankkártyával tudnak fizetni.
 5. Minden megrendelés után célszerű ellenőrizni, hogy a tranzakció sikeres volt-e. Amennyiben nem történt a bankszámláról levonás, de a rendszer azt jelzi, hogy az étkezést nem lehet újra megrendelni, akkor azt jelezni kell a vakokiskolaja.etkezes@gmail.com címen.
 6. A „Listák” fül alatt is vissza tudják követni a befizetéseket.

Fontos:

 1. A rendszer minden hónap 5-25-e között van nyitva a szülői rendelésekre. Kérem, figyeljék a dátumot, mert a program nem küld automatikusan figyelmeztetést, ha elmulasztják az étkezésmegrendelést.
 2. Az étkezés megrendelése előrefizetéssel történik, tehát a szeptemberi hónapot augusztus 5-25-e között lehet befizetni, az októberit szeptember 5-25-e között, és így tovább.
 3. Étkezést lemondani legkésőbb a lemondást megelőző nap reggel 9 óráig lehet, hétfői napot péntek reggel 9 óráig. Ezt szintén a programon belül tudják megtenni.
 4. A kollégista gyermekek, akik vasárnapra igénylik a vacsorát, a pénteki vacsorát fizessék be, az lesz elszámolva vasárnapra.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.