Étkezési nyomtatványok a 2024-25-ös tanévre

A 2024/25-ös tanév étkezés-megrendelésére vonatkozó információk:

Az étkezés megrendeléséhez szükséges adatlapokat legkésőbb május 30-ig szkennelve, vagy telefonnal lefotózva, e-mailben kérem eljuttatni a vakokiskolaja.etkezes@gmail.com címre.
Az e-mail Tárgyában kérem feltüntetni az étkező nevét és osztályát! Új tanuló esetében a Tárgy mezőben azt is fel kell tüntetni, hogy a gyermek új beiratkozó az intézményben, pl.: „Gipsz Jakab, 9sza, új tanuló”!

Az adatlapok kitöltésénél és fotózásánál kérem, ügyeljenek az olvashatóságra, valamint elküldés előtt ellenőrizzék, hogy minden adat megfelelően kitöltésre került-e!

A nyomtatványok kitöltéséhez némi segítség:

ÉSZGSZ Igénylőlap: ezt a nyomtatványt minden étkezőnek ki kell tölteni.
6-os számú melléklet (csak óvodásoknak): abban az esetben kell kitölteni, ha az étkező kedvezményes, vagy ingyenes étkezésre jogosult (nagycsaládos, tartós beteg, rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény, nevelésbe vett). Ebben az esetben tartósbeteg-igazolás, rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény határozatát, nevelésbe vételi határozatot csatolni kell (nagycsaládos kedvezmény igénybevételéhez nincsen szükség igazolásra).
8-as számú melléklet (csak iskolásoknak): abban az esetben kell kitölteni, ha az étkező kedvezményes, vagy ingyenes étkezésre jogosult (nagycsaládos, tartós beteg, rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény, nevelésbe vett). Ebben az esetben tartósbeteg-igazolás, rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény határozatát, nevelésbe vételi határozatot csatolni kell (nagycsaládos kedvezmény igénybevételéhez nincsen szükség igazolásra).
9-es számú melléklet: csak a nevelésbe vett gyermek részére kell kitölteni (gyámhivatali határozatban szereplő kijelölt gondozási hely igazgatója általi pecséttel és aláírással ellátva minden szükséges nyomtatványt).

Juhász Rita
gazdasági ügyintéző
06 20 852-8595

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.