Páni Róbert kollégánk Gordosné Szabó Anna-díjazott!

Örömmel és büszkén tudatjuk, hogy
Páni Róbert testnevelő kollégánk
Gordosné Szabó Anna-díjazott lett.

Páni Róbert kollégánk Gordosné Szabó Anna-díjazott!
A díj átadásán készült kép

„A 2018/2019. tanév évnyitóján ismét átadásra került a Gordosné Szabó Anna-díj a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar gyakorlati képzésében kiváló gyakorlatvezetői munkát végző díjazottjai számára. A Kar 2015-ben alapította meg a díjat a gyógypedagógus, a neveléstudomány kandidátusa, tanszékvezető főiskolai tanár, a jogelőd Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Tanárképző Főiskola főigazgatója, a Gyógypedagógiai Szemle nagytekintélyű alapító főszerkesztője emlékének méltó megörökítésére.

A díj megalapításának célja, hogy elismerje a Kar a gyakorlati képzésében huzamosan és kiemelkedő módon résztvevő személyek munkáját. A díj jelenlegi és volt gyakorlatvezetőknek, a gyakorlati képzésben résztvevő személyeknek ítélhető oda, akik a leendő gyógypedagógusok gyakorlati képzését a tudomány és a kutatás legfrissebb elméleti eredményeinek felhasználásával reflektív és innovatív módon gazdagítják, gazdagították.
A kitüntetettek az adományozást igazoló oklevelet, valamint egy fogyatékossággal élők által készített, tervezett alkotást, Autistic Art selyemkendőt, illetve Orsós György grafikáit kapták.

Mindannyian gratulálunk kollégánknak a díj alkalmából!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.